Amerikaanse handwasstraat

Je rijdt veel lekkerder in een schone auto. Bij de Amerikaanse handwasstraat in Den Haag vinden wij dat ook, maar niet iedereen heeft zin en tijd om zijn eigen auto van een wasbeurt te voorzien. Daarom hebben wij een team van gespecialiseerde wassers die uw wagen aan een grondige handwash onderwerpen. Geen machines en geen onzorgvuldige wasstraat, maar 100% handwash met de beste producten.

Terwijl je bij normale wasstraten de kans hebt achter te blijven met beschadigingen aan lak of simpelweg een doffig resultaat, ben je bij de ‘ouderwetse’ handwas verzekerd van een spik en span resultaat, zeker als deze uitgevoerd is door een van onze professionals. Uw trots wordt door ons zorgvuldig met de hand gewassen en gedroogd, uw velgen worden gereinigd, deurposten worden schoongemaakt, vliegjes verwijderd en ook uw ruiten zijn weer kristalhelder na een handwash beurt bij American Carwash Den Haag.

Ook voor handwas in Rijswijk, Ypenburg en Scheveningen kunt u terecht in onze werkplaats. Voor een handwash betaalt u bij ons slechts €20,-. Voor de complete prijslijst kijkt u hier.Ook voor het poetsen van uw auto bent u bij American Carwash aan het juiste adres!

Boek vandaag nog een afspraak!

BOEK NU