Auto schoonmaken in Den Haag

Zoekt u een adres om uw auto eens écht grondig te laten schoonmaken? Kom dan eens naar American Carwash in Den Haag. Wij hebben al meer dan 18 jaar ervaring in het schoonmaken van auto’s. Niet alleen zorgen wij voor een uitzonderlijk schone auto die eruit ziet als nieuw, maar we maken ook graag de binnenkant van uw auto schoon. Wassen, shamporellen, polijsten, motorreiniging en nog veel meer, je kan voor alles bij ons terecht.

interieur reinigen

Sommige mensen kiezen ervoor een auto schoon te laten maken in een automatische wasstraat. Omdat deze manier van schoonmaken vaak de oorzaak is van kleine krasjes in uw lak, weten wij dat schoonmaken met de hand veel effectiever is. Tenslotte is de wax uit een wasstraat vaak niet meer dan een vettig goedje dat water afstoot en niet langer dan twee weken houdt. Kortom: wil je kwaliteit, dan kun je je auto beter met de hand laten wassen door American Carwash Den Haag.

Omdat uw auto een kostbaar bezit is, behandelen wij deze altijd alsof hij van onszelf is: met enorm veel liefde. Kom dus gerust eens langs in onze handwasstraat om uw auto te laten poetsen, of gewoon voor een kort gesprekje over de mogelijkheden: natuurlijk onder het genot van een kopje koffie.


Bekijk afbeeldingen en video's Via onze Social Media kanalen!


FACEBOOK

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Facebook pagina!

Klik hier

INSTAGRAM

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Instagram pagina!

KLIK HIER

YOUTUBE

Bekijk video's vanaf onze populaire Youtube kanaal

KLIK HIER

PRIJSLIJST

Bekijk direct al onze prijzen en boek een afspraak!

KLIK HIER


Ook voor het schoonmaken van uw auto bent u bij American Carwash aan het juiste adres!

Boek vandaag nog een afspraak!

BOEK NU