Auto wasstraat in Den Haag

Bent u op zoek naar een auto wasstraat in de buurt van Den Haag, Scheveningen, Rijswijk of Ypenburg? Zoek dan niet verder! Bij American Carwash hebben wij al meer dan 18 jaar ervaring in het wassen, poetsen, waxen, polijsten en showroomklaar maken van auto’s. Onze kracht? Wij wassen uw auto compleet met de hand, daar kan geen carwash machine tegenop!

Auto wasstraat

Natuurlijk worden wasstraten steeds beter, maar voor een echt spik en span resultaat kunt u het beste kiezen voor een handwas door de experts van American Carwash. Wij wassen uw auto met de beste producten en met een gigantische dosis liefde. Kortom, wil je kwaliteit? Dan kan je je auto het beste laten wassen in de auto wasstraat van American Carwash.

Niet alleen voor particulieren is American Carwash het adres om uw auto te laten wassen. Ook voor bedrijven kunnen wij heel veel betekenen. Zakelijke klanten kunnen een op maat gemaakt pakket van ons krijgen, afhankelijk van het aantal te wassen auto’s. Heeft u interesse in een zakelijk pakket? Neem dan contact met ons op!


Bekijk afbeeldingen en video's Via onze Social Media kanalen!


FACEBOOK

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Facebook pagina!

Klik hier

INSTAGRAM

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Instagram pagina!

KLIK HIER

YOUTUBE

Bekijk video's vanaf onze populaire Youtube kanaal

KLIK HIER

PRIJSLIJST

Bekijk direct al onze prijzen en boek een afspraak!

KLIK HIER


Ook voor het wassen van uw auto bent u bij American Carwash aan het juiste adres!

Boek vandaag nog een afspraak!

BOEK NU