Auto waxen in Den Haag

Als je elke dag in je auto rijdt, dan raakt de lak ervan gegarandeerd bevuild en stoffig. Bij American Carwash Den Haag wassen en poetsen wij uw wagen tot deze weer spik en span onze hand was straat uit rijdt. Dit is voldoende voor even, maar om uw lak echt goed te beschermen is het aan te raden uw auto te waxen, waarmee uw auto beschermd wordt tegen allerlei externe factoren.

Het waxen van uw auto is voornamelijk bedoeld als bescherming van de lak tegen vocht, UV-straling en vuil om te voorkomen dat uw mooi glimmende wagen snel weer vervuild raakt. Voordat wij uw auto waxen, maken we deze eerst grondig schoon en indien gewenst polijsten we de wagen om vuiltjes, swirls en kleine krasjes te corrigeren. We gebruiken hiervoor hoogwaardige polijstmiddelen.

Wij behandelen uw auto alsof deze van onszelf is. Wilt u genieten van een ├ęcht schoon en frisse auto? Kom dan gerust eens langs in onze handwasstraat om uw auto te laten waxen. Natuurlijk kun je ook voor een kort gesprek over de verschillende mogelijkheden langskomen: uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie. Ook personen woonachtig in de omgeving Rijswijk, Ypenburg en Scheveningen die een professionale hand carwash zoeken, zijn bij American Carwash Den Haag aan het juiste adres.


Bekijk afbeeldingen en video's Via onze Social Media kanalen!


FACEBOOK

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Facebook pagina!

Klik hier

INSTAGRAM

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Instagram pagina!

KLIK HIER

YOUTUBE

Bekijk video's vanaf onze populaire Youtube kanaal

KLIK HIER

PRIJSLIJST

Bekijk direct al onze prijzen en boek een afspraak!

KLIK HIER


Ook voor waxen van uw auto bent u bij American Carwash aan het juiste adres!

Boek vandaag nog een afspraak!

BOEK NU